بیست سال پیش، «کونتسا پابرهنه» بینندگان تلویزیون را با اینا گارتن آشنا کرد، قابهایی از بشقابهای سفید روی قفسههای باز سفید در آشپزخانهاش در ایست همپتون، نیویورک، همانطور که عنوانش نشان میدهد، این نمایش یک راحتی ساده را نشان میدهد. قابل دستیابی است (حتی اگر اجاق وایکینگی که او روی آن پخته بود لزوماً نبود). طرفداران می توانند رویای زندگی در آن خانه به سبک زونا را در سر بپرورانند، و سپس، اگر دستور العمل های او را دنبال کنند، می توانند درست مانند او آشپزی کنند.
خانم گارتن به پخش انجیل، در تلویزیون و کتابهای آشپزی ادامه داده است (سیزدهمین کتاب او با عنوان «شام رفتن» ماه گذشته منتشر شد)، که آشپزی ساده میتواند احساس خاصی داشته باشد. بخشی از این پیام اطمینان او به این است که “خرید از فروشگاه خوب است” – که آشپزهای خانگی باید با خیال راحت از اجزای از پیش ساخته شده مانند شیرینی پفکی یا بستنی وانیلی استفاده کنند که باعث صرفه جویی در زمان و عملکرد بهتر یا بهتر از ساخت خانگی می شود.
بنابراین وقتی از او خواستیم که یک جشن کلاسیک برای روز شکرگزاری ایجاد کند که شامل موادی است که در فروشگاه خریداری شده بود، او این چالش را پذیرفت – تا حد زیادی به دلیل خستگی که او گفت بسیاری از آشپزهای خانه، از جمله خودش، در چند سال گذشته احساس کردهاند و هنوز هم در حال تجربه آن هستند. اکنون.
او گفت: «من فکر میکنم فقط برای روز شکرگزاری، همه شرطبندیها متوقف شده است. “هر کاری که باید انجام دهید تا شام شکرگزاری روی میز باشد، مشکلی ندارد.”
ایجاد ظروف ساده هر چیزی جز ساده نیست. خانم گارتن با استفاده از فرآیند دقیقی که برای همه غذاهایی که تولید می کند، به این کار نزدیک شد که گویی یک آزمایش علمی است. بعد از اینکه خودش یک غذا را کامل کرد، آزمایشکنندگان دستور غذا را تماشا میکند و نتایج آنها را میچشد. اگر در هر مرحله ای تردید کنند یا تزلزل کنند، خانم گارتن دستور غذا را ویرایش می کند تا مطمئن شود هیچ جزئیاتی گم نشده یا نامشخص است. اگر ظرف با ظرف او مطابقت ندارد، او دلیل آن را میگوید.
برای این غذاهای شکرگزاری، او با کشف این که چگونه نسخه های اولیه خود را با استفاده از محصولات سوپرمارکت آماده تکرار کند، شروع کرد. او گفت: «هدف من این بود که شما نمیدانستید آن کالای خریداری شده در فروشگاه وجود دارد. من میخواهم طعم و مزهای را که در فروشگاه خریدم را به صورت خانگی درست کنم.»
خانم گارتن در بازسازی سیب زمینی خرد شده پارمزان خود از کتاب آشپزی کونتسا پابرهنه، هر بسته پوره سیب زمینی آماده یخچالی و یخ زده را که می توانست پیدا کند، امتحان کرد. او در نهایت به سادگی نام تجاری مورد علاقه خود را در یک کاسه روی آب در حال جوش دوباره گرم کرد و خامه ترش، پارمزان، کره، نمک و فلفل را هم زد. این تکنیک که فقط به یک کاسه و قابلمه نیاز داشت، در زمان و انرژی پخت سیب زمینی صرفه جویی کرد و هزینه کمتری نیز داشت.
او موفقیتهای مشابهی با جایگزینهای دیگر داشت: مهندسی مجدد کنسرو کرنبری خود با جوشاندن سس کرن بری کامل کنسرو شده با سیب و پرتقال تازه، و پختن پودینگ نان قارچش با مخلوط چاشنی مکعبی و از پیش مزهشده.
برخی از ایده ها به نتیجه نرسیدند. کنسرو سیبزمینی شیرین در سوفله آنچه را که او میخواست، نداشت. او طعم فلزی بیشتر سسهای کنسرو شده و کنسرو شده را دوست نداشت، بنابراین یک سس ساده که از «آب مرغ خوب» استفاده میکند – که میتوان آن را خریداری کرد – به عنوان بخشی از دستور پخت بوقلمون کبابی اضافه کرد.
خانم گارتن برای پای اسپند خود متوجه شد که پوسته منجمد مزه آن حتی بهتر از یک دست ساز است. از آنجایی که فیلینگ بوربون شکلاتی بسیار غنی است، از پوسته ای سود می برد که کره ای نیست.
خانم گارتن گفت، علیرغم این اتفاق و لذتی که با انجام این کار داشت، محدودیتهایی برای اتکای او به مواد آماده وجود دارد.
او گفت: «اکنون کل مجموعه دستور العمل های من را در اختیار دارید که از فروشگاه خریداری شده است. تنها چیزی که او میخواهد این است که روز شکرگزاری را برای آشپزهای خانگی ساده کند و به آنها اجازه دهد تا از میانبرهایی که نیاز دارند استفاده کنند.
برنامه های تعطیلات خودش؟ او گفت: “من کاملا از آشپزی خسته شده ام.” بنابراین ما برای روز شکرگزاری بیرون می رویم. امسال خودم را رها کردم.»
کوکتل آب زغال اخته این سرخابی مارتینی را رنگ می کند و میوه ای به آن می دهد که به خوبی با نت های پرتقال سه ثانیه ای ترکیب می شود. زغال اخته خشک شده در انتهای لیوان نوشیدنی را خیس کرده و طعم توت را تقویت می کند. دوز سخاوتمندانه ودکا را می توان با آب میوه و سه ثانیه قبل از زمان مخلوط کرد، سپس درست قبل از ریختن با یخ تکان داد.
دستور آشپزی: مارتینیس کرن بری
پوره سیب زمینی بسته بندی شده در یخچال وقتی دوباره گرم شود و با خامه ترش غنی، کره و پارمزان مرزه مخلوط شود، طعم خانگی دارد. آنها در زمان و دردسر پوست کندن، پختن و له کردن سیب زمینی تازه صرفه جویی می کنند و نتیجه حتی هزینه کمتری نیز دارد.
دستور آشپزی: پوره سیب زمینی پارمزان
خانم گارتن گفت: «اگر با سس توت کامل به جای کنسرو با حلقههای روی آن شروع کنید، بافت کرن بری تازه را دریافت خواهید کرد. او متوجه شد که در حالی که یک قوطی سس توت کامل را با پوست رنده شده سیب و پرتقال و آب آن می جوشاند. با کمک گردوی ترد و کشمش جویدنی، طعم این سس کاملاً خانگی است.
دستور آشپزی: سس کلفت کرن بری
این پودینگ نان پنیری و سرشار از پیاز و قارچ تفت داده شده، پروکسی استاندارد خانم گارتن برای پر کردن است. مخلوط چاشنی مکعبی مراحل برش نان تازه را به تکه های کوچک و سپس چاشنی و برشته کردن آنها را حفظ می کند. مخلوط کیسه ای که در یک کاسترد خامه ای ساده خیس خورده و پخته می شود، یک کاسرول پفی، خامه ای و خوش طعم تولید می کند.
دستور آشپزی: پودینگ نان قارچ و گرویر
حتی اگر این قطعه مرکزی شامل سس تهیه شده و خریداری شده در فروشگاه نیست، سرو کردن بوقلمون را در حالی که مرطوب نگه می دارد بسیار آسان تر می کند. پرنده برشته شده و حکاکی شده می تواند تا چند ساعت در آبگوشت استراحت کند. درست قبل از سرو همه چیز دوباره گرم می شود.
دستور آشپزی: بوقلمون و سس سوخاری را با پیاز و مریم گلی درست کنید
اگر تا به حال پای کنتاکی دربی نخوردهاید، چیزی نزدیکتر به یک کلوچه چیپسی شکلاتی خوشپختهتر از پای استاندارد شکرگزاری تصور کنید. فیلینگ فوق غنی در واقع با یک پوسته پای منجمد خریداری شده در فروشگاه، که سبک تر از نوع خانگی ساخته شده با کره است، طعم بهتری دارد.
دستور آشپزی: پای اسپند شکلاتی بوربون