10 افسانه تغذیه ای که کارشناسان آرزو دارند بمیرند

اما این تحقیقات نشان نمی دهد که خوردن بیشتر باعث افزایش وزن پایدار می شود که منجر به اضافه وزن یا چاقی می شود. دکتر داریوش مظفریان، استاد تغذیه و پزشکی در دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس، گفت: “در عوض، این نوع غذاهایی است که می خوریم که ممکن است محرک های طولانی مدت” این شرایط باشد. غذاهای فوق فرآوری شده – مانند تنقلات نشاسته ای تصفیه شده، غلات، کراکرها، میله های انرژی زا، محصولات پخته شده، نوشابه ها و شیرینی ها – می توانند به ویژه برای افزایش وزن مضر باشند، زیرا به سرعت هضم می شوند و جریان خون را با گلوکز، فروکتوز و اسیدهای آمینه پر می کنند. توسط کبد به چربی تبدیل می شود. در عوض، آنچه برای حفظ وزن سالم لازم است تغییر از شمارش کالری به اولویت دادن به غذای سالم به طور کلی – کیفیت بر کمیت – است.

این افسانه از ترکیب آب میوه – که می تواند سطح قند خون را به دلیل قند بالا و محتوای فیبر کم آنها افزایش دهد – با میوه های کامل نشات می گیرد.

اما تحقیقات نشان داده است که اینطور نیست. به عنوان مثال، برخی از مطالعات نشان می دهد که افرادی که روزانه یک وعده میوه کامل – به ویژه زغال اخته، انگور و سیب – مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. و تحقیقات دیگر نشان می دهد که اگر قبلاً دیابت نوع 2 دارید، خوردن میوه های کامل می تواند به کنترل قند خون شما کمک کند.

دکتر لیندا شیو، متخصص داخلی و مدیر طب آشپزی و پزشکی سبک زندگی در Kaiser Permanente San Francisco، گفت: زمان آن رسیده است که این افسانه را از بین ببریم، و افزود که همه – از جمله مبتلایان به دیابت نوع 2 – می توانند از مواد مغذی ارتقاء دهنده سلامتی بهره ببرند. میوه هایی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها.

این تصور وجود دارد که شیرهای گیاهی، مانند شیرهای تهیه شده از جو، بادام، برنج و کنف، مغذی تر از شیر گاو هستند. کاتلین مریگان، استاد سیستم های غذایی پایدار در دانشگاه ایالتی آریزونا و معاون سابق وزیر کشاورزی ایالات متحده می گوید: «این فقط درست نیست. پروتئین را در نظر بگیرید: به طور معمول، شیر گاو حدود هشت گرم پروتئین در هر فنجان دارد، در حالی که شیر بادام معمولاً حدود یک یا دو گرم در هر فنجان و شیر جو دوسر معمولاً حدود دو یا سه گرم در هر فنجان دارد. دکتر مریگان گفت، در حالی که تغذیه نوشیدنی‌های گیاهی می‌تواند متفاوت باشد، بسیاری از آن‌ها مواد افزوده بیشتری دارند – مانند سدیم و قندهای افزوده‌شده که می‌توانند به سلامت ضعیف کمک کنند – نسبت به شیر گاو.

سیب زمینی اغلب به دلیل شاخص گلیسمی بالای آن در جامعه تغذیه مورد سرزنش قرار گرفته است – به این معنی که آنها حاوی کربوهیدرات های سریع هضم هستند که می توانند قند خون شما را افزایش دهند. دافن آلتما جانسون، مسئول برنامه جوامع غذایی و سلامت عمومی در مرکز جان هاپکینز برای آینده ای قابل زندگی، گفت: با این حال، سیب زمینی در واقع می تواند برای سلامتی مفید باشد. آنها سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر و سایر مواد مغذی هستند، به ویژه زمانی که با پوست مصرف شوند. آنها همچنین ارزان هستند و در تمام طول سال در فروشگاه های مواد غذایی یافت می شوند و در دسترس تر هستند. روش‌های تهیه سالم‌تر شامل برشته کردن، پختن، جوشاندن و سرخ کردن در هوا است.

برای سال‌ها، متخصصان به والدین جدید می‌گفتند که بهترین راه برای جلوگیری از ابتلای فرزندانشان به آلرژی غذایی این است که از خوردن غذاهای آلرژی‌زای رایج مانند بادام‌زمینی یا تخم‌مرغ در سال‌های اول زندگی خودداری کنند. اما اکنون به گفته متخصصان آلرژی، بهتر است محصولات بادام زمینی را زودتر به کودک خود معرفی کنید.

Chad Powers

افراطی متعصب تلویزیون بشارتگر الکل دوستانه. مدافع توییتر متعصب آبجو کل نویسنده

تماس با ما